U krijgt binnenkort een behandeling op de gipskamer. In deze folder leest u wat u kunt verwachten en hoe de gang van zaken bij ons is.
Op de locatie Molengracht "Gipskamer route 196" werken drie gipsverbandmeesters, op "Gipskamer route 65" twee gipsverbandmeesters. Vaak zijn er ook een leerling-gipsverbandmeesters aanwezig en mogelijk ook stagiaires. Op de locatie Oosterhout is meestal één gipsverbandmeester werkzaam.
In totaal zijn wij met twaalf personen. Het kan dus zijn dat u behandeld wordt door meerdere gipsverbandmeesters. Heeft u de voorkeur voor behandeling door steeds dezelfde gipsverbandmeester, dan kunt u dit aangeven. Wij proberen dit voor u te regelen. In verband met vrije dagen, vakanties, scholingen en overige werkzaamheden is dit niet altijd mogelijk.
Een afspraak bij de gipskamer
Meldt u zich eerst altijd bij de aanmeldzuil in onze wachtkamer. Doe dit dus voordat u in de wachtkamer van de gipskamer plaatsneemt.
Verwijst een specialist u tijdens een afspraak direct door naar de gipskamer? Dan hoort u bij de aanmeldbalie hoe laat u op de gipskamer behandeld kunt worden. Is de wachttijd voor u te lang, dan kunt u aangeven dat u liever op een andere dag of tijdstip terugkomt.
Op het whiteboard in onze wachtkamer, ziet u welke gipsverbandmeesters die dag werken.
Iedereen wordt, in principe, op volgorde van zijn/haar afspraaktijd binnengeroepen. Maar het kan zijn dat iemand anders eerder aan de beurt is dan u. Dit heeft onder andere te maken, met het groot aantal specialisten waar wij voor werken.
- Bij ieder contact met u vragen we opnieuw naar uw geboortedatum. Dit is om verwisseling van patiënten te voorkomen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Uw veiligheid staat bij ons voorop!
- Heeft u ook een afspraak met een specialist, dan komt deze in de meeste gevallen naar u toe op de gipskamer. In sommige gevallen vraagt de specialist om naar de polikliniek te komen.
Let op: Na een onderzoek op de röntgenafdeling, moet u zich opnieuw melden aan de aanmeldzuil. Dan weet de gipsverbandmeester dat u weer terug bent.
De röntgenafdeling bevindt zich op route 248. U kunt, indien gewenst, een rolstoel meenemen welke bij de ingang van het ziekenhuis te verkrijgen is, om de afstanden te overbruggen.
Nieuwe afspraak maken?
Een nieuwe afspraak kunt u direct aan de afspraakbalies maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit later telefonisch of digitaal te doen.
Heeft u suggesties, ideeën of klachten?
Wij streven er altijd naar om u tijdens de behandeling of het verblijf in Amphia, zo goed mogelijk te behandelen, verzorgen en begeleiden. In uw contact met zorgverleners kan het soms anders lopen dan u verwacht.
Heeft u naar aanleiding van uw bezoek aan de gipskamer suggesties, ideeën of klachten? Dan horen wij dat graag. In onze wachtkamer hangt een ideeënbus en op de Amphia website vindt u onder het kopje ‘Uw vraag compliment of klacht’ ruimte voor uw reactie.
Bereikbaarheid:
De gipsverbandmeester is telefonisch te bereiken, van maandag tot en met vrijdag tussen uur 8.00 en 17.00 uur.
Locatie Breda, Molengracht: (076) 595 40 69
Locatie Oosterhout: (0162) 320 730 63
In de avond en nacht kunt u met dringende vragen terecht bij de Spoedeisende Hulp, op telefoonnummer (076) 595 40 47.
Let op: Een behandeling op de gipskamer is altijd op afspraak.
Wij doen onze uiterste best om uw verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken.
Gipsverbandmeesters Amphia Ziekenhuis: Anja, Martine, Clare, Imke, Manon, Jack, Joop, Erik, Mathijs,en Tom.