Oh nee, IE...

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Welkom bij Amphia
Patiënteninformatie

Zoeken

Amphia's strategiedag: samen vooruitblikken
Aanmaakdatum:

Amphia's strategiedag: samen vooruitblikken

Amphia heeft op dinsdag 25 juni 2024 weer een succesvolle strategiedag georganiseerd. Op deze dag beleefden 200 collega’s een dag vol interactie, netwerken en strategische reflectie. Dit werd georganiseerd op een inspirerende locatie buiten het ziekenhuis. Samen zijn we aan de slag gegaan door middel van interactieve workshops waar vele verhalen zijn gedeeld. Door de dag heen waren er netwerkpauzes om nieuwe contacten te leggen en bestaande te versterken. Maar er werd vooral vooruitgeblikt naar de langere termijn en zorgkloof die ons te wachten staat. De ontwikkelingen en veranderende behoefte in de maatschappij brengen grote uitdagingen met zich mee.

We vinden het essentieel om samen met professionals vanuit diverse specialismen met dit vraagstuk aan de slag te gaan, ervaringen op te halen en vooruit te blikken. Dit doen we met elkaar omdat er ook samen gezorgd wordt voor de best passende medische en verpleegkundige zorg voor de bevolking om ons heen. Deze ontwikkelingen brengen ook veel kansen met zich mee. Om die reden staan we ieder jaar met collega's van zowel buiten als binnen de organisatie stil of de huidige strategie nog steeds voldoet en welke aanpassingen er nodig zijn voor de koers van het ziekenhuis. 

We kijken terug op een mooie dag vol verbinding, inspiratie en nieuwe inzichten waar we mee aan de slag kunnen gaan!

Label